A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
Nettstedskart

Ungdomskontakten i Trøgstad

Profilbilde ungdomskontakt

Heidi Sæther heter den nye ungdomskontakten i Trøgstad. Dette er en nyopprettet prosjektstilling for barn og ungdom mellom 10-16 år. Tilbudet er gratis og er for deg som bor i Trøgstad kommune. Ungdomskontakten har taushetsplikt, men også opplysningsplikt på lik linje med andre helsetjenester.

Hva jobber ungdomskontakten med?

Ungdomskontakten skal ivareta ungdommen i Trøgstad kommune. Den viktigste oppgaven til ungdomskontakten er å være til stede for ungdommen når de trenger det. Hun jobber både forebyggende og oppsøkende. Ungdomskontakten skal i samarbeid med ungdommen utvikle nye fritidsaktiviteter og arrangement i Trøgstad. 

Du kan ta kontakt om du ønsker noen å snakke med, ønsker å sette i gang en aktivitet, trenger hjelp med noe eller du ikke vet hvem du skal ta kontakt med, ungdomskontakten kan alltid hjelpe deg med å få kontakt med riktig person.

Hvor holder ungdomskontakten til?

Ungdomskontakten har kontor på Torget bok & mer. Hun vil være tilstede der ungdommen er, for eksempel ungdomsklubben og andre arenaer der ungdommen oppholder seg. Hun arbeider til vanlig på dagtid, men også ettermiddag, kveld og helger ved spesielle anledninger.

Kontaktinformasjon

Instagram: ungitrogstad

Snapchat: ungitrogstad

Mobil: 40 40 71 24

Epost: heidi.saether@trogstad.kommune.no

Ungdomskontakten i Trøgstad er en del av Østfold fylkeskommunes prosjekt Mestring og mening. 
Les mer om det her: https://www.ostfoldfk.no/folkehelse/mestring-og-mening-2-3/