A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
Nettstedskart
Hjem/Alle tjenester/Kultur og fritid/Turområder

Turområder

Trøgstad kommune er rik på fine turmuligheter. Noen stiler er skiltet og enkle å gå/sykle - andre ikke. Kart og kompass i sekken kan være lurt.

Turkart over Trøgstad kommune gir inspirasjon til nye turer og til å gjøre seg kjent i bygda.

  • Turkart Østfold finner du på nettet. Turkartet omfatter et stort antall opplevelsespunkter av ulike slag lagt inn på et detaljert vei- og stikart som gjør det lett å finne fram. Du kan zoome deg inn mot detaljene og klikke fram tekstbokser med bilder og informasjon. Du kan også redigere og skrive ut dine eget turkart. der du også kan søke opp kulturminner. Kartet er også å få kjøpt som et sett på fire kart som tilsammen som dekker hele fylket. Kartene fås kjøpt i servicetorget og på biblioteket.
  • Stigruppa i Trøgstad i DNT Indre Østfold arbeider med å merke Trøgstadstien fra nord til sør i kommunen. Distansen fra Grorudfjellet i nord til ungdomsskolen er på 24 km. Her kan du se kart over Trøgstadstien nordre del fra Holtet til Sluppen og Trøgstadstien over Brattåsen.
  • Orienteringskart Skjønhaug/Gravstjern
  • Båstad Orientering har faste turposter som står ute hele året - se hvor de er her: Faste turposter kart og litt informasjon
  • Turkart i Havnås-området finner du her på nettsiden til Havnås
  • God tur er en truportal som tilbyr ulike kart og turforslag, samt tips om Statskogs hytter og severdigheter rundt om i hele landet. Godtur.no nettsted