A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
Nettstedskart
Hjem/Alle tjenester/Kultur og fritid/Friluftsliv/Fiske

Fiskemuligheter i Trøgstad

stick_figure_fishing_pc_800

Det er gode muligheter for å fiske i Trøgstad kommune.  

Både Øyeren og Hemnessjøen kan vise til mange arter og gode fiskeplasser. Videre finnes det mange mindre vann i kommunen, hvorav noen blir aktivt kalket og kultivert for best mulig fiske. Det er de lokale jeger- og fiskerforeningene som driver dette arbeidet. Fiskere under 16 år fisker gratis.

Fiskekort:  

 • Nord i kommunen er det et fiskekortområde som omfatter Viktjernåsen, Stikla og omegn. Dette området administreres av Båstad grunneier-, jeger- og fiskerforening som selger fiskekort for Vikstjern, Blåtjern, Stortjern, Lintjern, Langtjern, Svarttjern, Stiklatjern og Måstadtjern. Årskort gjelder fra 1. januar til 31. desember. Det finnes også dags- og ukes-kort. Fiskekort kan kjøpes på Bunnpris i Båstad.
 • I den sørøstre delen av kommunen, er det er fiskekortområde øst for Havnås mot Oppskott. Her selges kort til vannene: Søndre og nordre Haugtjern, Kroktjern, Damtjerna og Småtjerna. Fiskekortområdet administreres av Trøgstad jeger- og fiskerforening. Det selges dagskort og årskort. Fiskekort for dette området kan kjøpes på G-sport i Mysen.
 • Fiskekort i Trøgstads del av Hemnessjøen  og Glomma (unntatt Øyeren) kan kjøpes fra nettstedet Inatur.
 • I Øyeren, Gyltatjern og Grefslisjøen er det ikke fiskekort.

   

   

   

   

Tips en venn Skriv ut