A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
Nettstedskart
Hjem/Alle tjenester/Byggesak, teknikk og næring/Bredbånd

Bredbånd

Havnås sentrum

Trøgstad kommune har solgt fiberanlegg til Viken Fiber AS. Viken Fiber er ansvarlig for etablering av fibernett i disse fiberanleggene: 

- Pilotprosjekt trykkavløp i området mellom Sørby og Sandstangen. Planlagt ferdigstillelse i løpet av 2. kvartal 2019. 
- Langs overføringsledningen mellom Laslett og Grav. Oppkobling av abonnenter er planlagt til 2. kvartal 2019. 

Trøgstad kommune har tildelt offentlig tilskudd til Viken Fiber AS. Viken Fiber AS skal etablere fibernett til husstander i Havnås sentrum via Langsrudåsen. Planlagt ferdigstillelse innen 1. august 2019. 

Husstander som befinner seg innenfor området for etablering av fiber, blir kontaktet fortløpende av Viken Fiber.  Tilliggende områder kan også tilknyttes etter vurdering av Viken Fiber AS. 

Dersom du ønsker å bli kontaktet av Viken Fiber eller har andre spørsmål, kan du henvende deg til kundeservice hos Viken Fiber på tlf 21 45 45 00. Du kan også gå inn på deres hjemmeside for generell informasjon om bygdefiber; https://www.vikenfiber.no/kundeservice/. 

Utbygging av andre områder med bidrag fra det offentlige vil bli avklart gjennom søknad på NKOM-midler, antatt høsten 2019.  

Mer informasjon vil bli sendt fra Viken Fiber As for de enkelte områdene.

 

03.04.2019:
Viken Fiber er nå godt i gang med etablering av infrastruktur for fiber til Havnås sentrum. De prioriterer graving av hovedgrøften og tar avstikkere når denne er på plass. Viken regner med å fullføre gravingen på Havnås i løpet av mai, og enkelte abonnenter skal da etter planen være koblet opp innen august 2019.

27.02.2019: 

Viken Fibers salgsrepresentanter fra Nimbus Direct er nå i gang og besøker de utvalgte adressene i trykkavløpsområdet. Viken fiber har sendt ut et enkelt infobrev med forvarsel om at selgerne vil dukke opp på ettermiddag/kveldstid uten ytterligere varsel.

Alle selgerne skal kunne legitimere seg på normal måte.