A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
Nettstedskart
Aktuelt

Bli med på vår slagordkonkurranse og vinn en grønn DAB-radio!

grønn DAB-radio

I kommunen arbeides det hardt med kommuneplanen om dagen. Folkehelse er det overordnede målet for Trøgstad kommune i årene fremover og det skal gjennomsyre alt kommunen gjør.  Befolkningen i Trøgstad skal bo i en kommune der det er enkelt å velge livskvalitet og god helse, gjennom kommunens arbeid og innbyggernes medvirkning.

Og medvirkning er en viktig faktor i dette – for vi vil gjerne vite hva Trøgstingene legger i begrepet folkehelse. Definisjonen av folkehelse er befolkningens helsetilstand og hvordan helsen fordeler seg i en befolkning. Hvilke faktorer gir god folkehelse?

Kommunen ønsker seg et nytt slagord der det kommer frem hvorfor det er god folkehelse å bo i Trøgstad, hva folkehelse betyr for Trøgstingene og at Trøgstad kommune setter folkehelsen først i alt sitt arbeid.

Vi ønsker oss et slagord som er kort og klart.

Dette slagordet skal ikke erstatte Trivlige Trøgstad, men være i tillegg til dette.

Alle som har et forhold til Trøgstad er velkomne til å delta i konkurransen.

 

En jury bestående av tre politikere og informasjonsansvarlig i kommunen vil velge ut tre forslag som Trøgstingene skal stemme over. For dette skal være Trøgstingenes eget slagord, derfor skal de velge det.

 

Vinneren av slagordkonkurransen vinner en grønn DAB-radio som blir delt ut av ordføreren under Trøgstadmessa 11.februar.

 

Her er noen ord/begreper som kan brukes i slagordet:

Helse

Trivsel

Livskvalitet

Frisk

Rask

Lev godt

Sunn

Inkluderende

Trygg

Aktiv

Friluft(sliv)

Møteplasser

Sosialt

 

Her er det kun fantasien som setter begrensninger. Alle er velkomne til å delta.

Forslag kan sendes inn på kommunens Facebookside, i vanlig brevform, ved personlig fremmøte på Servicetorget eller sendes til anette.alexandra.dey@trogstad.kommune.no  innen 13.01.17

Kommunen forbeholder seg retten til å bruke slagordet som den vil.

 

 

Tips en venn Skriv ut