Vi søker rådmann!

old_instruments_pc_400_clr

Seniorkafe med Lars Klevstrand

26. oktober 2016

For dere som har levd en stund har vi seniorkafe en torsdag i måneden kl 14.00 - 16.00, i Trøgstad kommunehus.

Torsdag 27. oktober kommer Lars Klevstrand og synger og spiller viser av Erik Bye

Blimed_logo

TV-aksjonen 2016 Røde Kors - husk kontanter

22. oktober 2016

Søndag kl. 16.00 går startskuddet for bøssebærerne i Trøgstad. Er du ikke hjemme når de kommer vil det etter kl. 18.00 bli mulig å overføre penger via både Vipps, Mcash og Mobilepay i tillegg til bankkonto. Tema for årets TV-aksjon er: Sammen får vi hjelpen fram.  Aksjonen har både egen nettside: www.blimed.no og facebookside: https://www.facebook.com/tvaksjonen/

Vi ser alle krigene og ødeleggelsene som foregår ute i verden. For krigens ofre er håpet en lastebil med Røde Kors eller Røde Halvmåne sitt emblem på. En pappeske med mat. En pakke nødhjelp med det aller mest nødvendige. Rent vann og medisiner. Det er rett til beskyttelse – det er hjelp fra frivillige i Røde Kors – og Røde Halvmåne bevegelsen som gjør en forskjell over hele verden. Å ikke bli glemt og neglisjert av verdenssamfunnet gir håp.

Ingen kan hjelpe alle, men alle kan hjelpe noen.

Faktaark om krig og konflikt finner du her: Krig og konflikter i verden

Skjermbilde av plakat trøgstadkonserten tjueseksten

Trøgstadkonserten 21.oktober kl. 19.00

20. oktober 2016

Billetter fåes kjøpt her på Ticketco: Billetter Trøgstadkonserten

Dilleviksjøen sett fra tårnet med ender på vannet

Mye fugl i naturreservatet

29. august 2016

Fugletrekket har begynt og fra fugletårnet ved Dilleviksjøen kan du nå se store flokker med ender og grågås og mange traner.

Gravstjern sommer 2016

God badevannnskvalitet også i august

08. august 2016

Helsehuset ved Faggruppe Samfunnsmedisin fører tilsyn med 21 badeplasser i Indre Østfold. Her i Trøgstad er det tre plasser som blir undersøkt tre ganger i løpet av badesesongen. Analyseresultatene viser at den hygienske kvaliteten på badevannene er meget god.